Huizenmarkt Grubbenvorst in Grubbenvorst (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Grubbenvorst

Woningmarkt Grubbenvorst

Grubbenvorst is een wijk in de plaats Grubbenvorst binnen de gemeente Horst aan de Maas. Deze wijk telt volgens het CBS 4.760 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grubbenvorst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 349.574 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 28
Gemiddelde vraagprijs € 349.574
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Grubbenvorst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Grubbenvorst is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Grubbenvorst kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Grubbenvorst

Er zijn recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grubbenvorst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Grubbenvorst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Grubbenvorst. Een eengezinswoning in Grubbenvorst komt het meest (77%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Grubbenvorst

In Grubbenvorst wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Grubbenvorst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Grubbenvorst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Grubbenvorst
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Grubbenvorst

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Grubbenvorst vergeleken met de Horst aan de Maas en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Grubbenvorst waar ligt dat?

Woningen te koop Grubbenvorst

Wil je een huis kopen in Grubbenvorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Grubbenvorst . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Grubbenvorst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Grubbenvorst.

Bekijk hier alle koopwoningen in Grubbenvorst. Zoek je huurwoning in Grubbenvorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Grubbenvorst

Starterswoningen in Grubbenvorst zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Grubbenvorst zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Grubbenvorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Grubbenvorst? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Grubbenvorst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Grubbenvorst is 2.683 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.483 euro).

Leeftijden Grubbenvorst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Grubbenvorst vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Grubbenvorst

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Grubbenvorst? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Grubbenvorst

Grubbenvorst-Centrum De Comert 't Reuvelt Middelreuvelt Tuinhaversveld Verspreide huizen Grubbenvorst