logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Tienray in Tienray

Begrijp de huizenprijzen in Tienray Horst aan de Maas met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Tienray Horst aan de Maas

Tienray is een wijk in de plaats Tienray binnen de gemeente Horst aan de Maas. Deze wijk telt volgens het CBS 1.340 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tienray. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 370.291 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 370.291
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Tienray

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tienray is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tienray kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Tienray

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tienray. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tienray.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tienray. Een eengezinswoning in Tienray komt het meest (88%) voor. Daarna komt een herenhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tienray

In Tienray wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tienray

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tienray (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Tienray

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Tienray vergeleken met de Horst aan de Maas en Nederland.

Huizenprijzen in Tienray Horst aan de Maas

Starterswoningen in Tienray Horst aan de Maas zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Tienray Horst aan de Maas zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tienray Horst aan de Maas zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Tienray Horst aan de Maas? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Tienray Horst aan de Maas

Wil je een huis kopen in Tienray Horst aan de Maas? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tienray Horst aan de Maas . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tienray alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tienray.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Tienray Horst aan de Maas.

Bekijk alle koopwoningen in Tienray Horst aan de Maas. Zoek je huurwoning in Tienray Horst aan de Maas? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Tienray

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tienray is 2.527 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.668 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Tienray

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tienray vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Tienray

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Tienray? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Tienray

Tienray Verspreide huizen Tienray