Huizenmarkt Tienray in Tienray (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Tienray

Woningmarkt Tienray

Tienray is een wijk in de plaats Tienray binnen de gemeente Horst aan de Maas. Deze wijk telt volgens het CBS 1.255 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tienray. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 337.813 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 337.813
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Tienray

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tienray is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tienray kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Tienray

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tienray. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tienray.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tienray. Een eengezinswoning in Tienray komt het meest (87%) voor. Daarna komt een herenhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tienray

In Tienray wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tienray

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tienray (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tienray
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Tienray

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Tienray vergeleken met de Horst aan de Maas en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Tienray waar ligt dat?

Woningen te koop Tienray

Wil je een huis kopen in Tienray? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tienray . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tienray alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tienray.

Bekijk hier alle koopwoningen in Tienray. Zoek je huurwoning in Tienray? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Tienray

Starterswoningen in Tienray zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Tienray zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tienray zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tienray? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tienray

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tienray is 2.579 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.028 euro).

Leeftijden Tienray

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tienray vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Tienray

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Tienray? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Tienray

Tienray Verspreide huizen Tienray