Huizenprijzen en de huizenmarkt Meterik in Meterik

Begrijp de huizenprijzen in Meterik Horst aan de Maas met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Meterik Horst aan de Maas

Meterik is een wijk in de plaats Meterik binnen de gemeente Horst aan de Maas. Deze wijk telt volgens het CBS 1.600 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meterik. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 450.304 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 450.304
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Meterik

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meterik is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meterik kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Meterik

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meterik. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meterik.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Meterik. Een eengezinswoning in Meterik komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Meterik

In Meterik wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Meterik

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Meterik (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Meterik

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Meterik vergeleken met de Horst aan de Maas en Nederland.

Huizenprijzen in Meterik Horst aan de Maas

Starterswoningen in Meterik Horst aan de Maas zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Meterik Horst aan de Maas zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meterik Horst aan de Maas zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Meterik Horst aan de Maas? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Meterik Horst aan de Maas

Wil je een huis kopen in Meterik Horst aan de Maas? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meterik Horst aan de Maas . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Meterik alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meterik.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Meterik Horst aan de Maas.

Bekijk alle koopwoningen in Meterik Horst aan de Maas. Zoek je huurwoning in Meterik Horst aan de Maas? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Meterik

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meterik is 2.861 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.813 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Meterik

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meterik vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Meterik

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Meterik? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Meterik

Meterik Verspreide huizen Meterik