Huizenprijzen en de huizenmarkt Swolgen in Swolgen

Begrijp de huizenprijzen in Swolgen Horst aan de Maas met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Swolgen Horst aan de Maas

Swolgen is een wijk in de plaats Swolgen binnen de gemeente Horst aan de Maas. Deze wijk telt volgens het CBS 1.260 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Swolgen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 371.417 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 371.417
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Swolgen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Swolgen is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Swolgen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Swolgen

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Swolgen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Swolgen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Swolgen. Een eengezinswoning in Swolgen komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Swolgen

In Swolgen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Swolgen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Swolgen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Swolgen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Swolgen vergeleken met de Horst aan de Maas en Nederland.

Huizenprijzen in Swolgen Horst aan de Maas

Starterswoningen in Swolgen Horst aan de Maas zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Swolgen Horst aan de Maas zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Swolgen Horst aan de Maas zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Swolgen Horst aan de Maas? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Swolgen Horst aan de Maas

Wil je een huis kopen in Swolgen Horst aan de Maas? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Swolgen Horst aan de Maas . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Swolgen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Swolgen.

Bekijk alle koopwoningen in Swolgen Horst aan de Maas. Zoek je huurwoning in Swolgen Horst aan de Maas? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Swolgen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Swolgen is 2.665 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.437 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Swolgen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Swolgen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Swolgen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Swolgen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Swolgen

Swolgen Verspreide huizen Swolgen