Huizenprijzen en de huizenmarkt Lottum in Lottum

Begrijp de huizenprijzen in Lottum Horst aan de Maas met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lottum Horst aan de Maas

Lottum is een wijk in de plaats Lottum binnen de gemeente Horst aan de Maas. Deze wijk telt volgens het CBS 1.970 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lottum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 465.387 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 465.387
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Lottum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lottum is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lottum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lottum.

Woningen recent verkocht in Lottum

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lottum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lottum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lottum. Een eengezinswoning in Lottum komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lottum

In Lottum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lottum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lottum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Lottum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lottum vergeleken met de Horst aan de Maas en Nederland.

Huizenprijzen in Lottum Horst aan de Maas

Starterswoningen in Lottum Horst aan de Maas zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lottum Horst aan de Maas zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lottum Horst aan de Maas zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lottum Horst aan de Maas? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lottum Horst aan de Maas

Wil je een huis kopen in Lottum Horst aan de Maas? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lottum Horst aan de Maas . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lottum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lottum.

Bekijk alle koopwoningen in Lottum Horst aan de Maas. Zoek je huurwoning in Lottum Horst aan de Maas? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lottum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lottum is 2.640 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.731 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lottum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lottum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Lottum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Lottum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Lottum

Lottum Verspreide huizen Lottum