logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Griendtsveen in Griendtsveen

Begrijp de huizenprijzen in Griendtsveen Horst aan de Maas met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Griendtsveen Horst aan de Maas

Griendtsveen is een wijk in de plaats Griendtsveen binnen de gemeente Horst aan de Maas. Deze wijk telt volgens het CBS 530 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Griendtsveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.105.338 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 1.105.338
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Griendtsveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Griendtsveen is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Griendtsveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Griendtsveen

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Griendtsveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Griendtsveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Griendtsveen. Een eengezinswoning in Griendtsveen komt het meest (86%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Griendtsveen

In Griendtsveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Griendtsveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Griendtsveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Griendtsveen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Griendtsveen vergeleken met de Horst aan de Maas en Nederland.

Huizenprijzen in Griendtsveen Horst aan de Maas

Starterswoningen in Griendtsveen Horst aan de Maas zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Griendtsveen Horst aan de Maas zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Griendtsveen Horst aan de Maas zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Griendtsveen Horst aan de Maas? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Griendtsveen Horst aan de Maas

Wil je een huis kopen in Griendtsveen Horst aan de Maas? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Griendtsveen Horst aan de Maas . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Griendtsveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Griendtsveen.

Bekijk alle koopwoningen in Griendtsveen Horst aan de Maas. Zoek je huurwoning in Griendtsveen Horst aan de Maas? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Griendtsveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Griendtsveen is 4.128 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.690 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Griendtsveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Griendtsveen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Griendtsveen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Griendtsveen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Griendtsveen

Griendtsveen Verspreide huizen Griendtsveen