Huizenmarkt Griendtsveen in Griendtsveen (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Griendtsveen

Woningmarkt Griendtsveen

Griendtsveen is een wijk in de plaats Griendtsveen binnen de gemeente Horst aan de Maas. Deze wijk telt volgens het CBS 540 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Griendtsveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.453.239 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 1.453.239
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Griendtsveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Griendtsveen is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Griendtsveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Griendtsveen.

Woningen recent verkocht in Griendtsveen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Griendtsveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Griendtsveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Griendtsveen. Een eengezinswoning in Griendtsveen komt het meest (89%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Griendtsveen

In Griendtsveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Griendtsveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Griendtsveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Griendtsveen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Griendtsveen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Griendtsveen vergeleken met de Horst aan de Maas en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Griendtsveen waar ligt dat?

Woningen te koop Griendtsveen

Wil je een huis kopen in Griendtsveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Griendtsveen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Griendtsveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Griendtsveen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Griendtsveen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Griendtsveen. Zoek je huurwoning in Griendtsveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Griendtsveen

Starterswoningen in Griendtsveen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Griendtsveen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Griendtsveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Griendtsveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Griendtsveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Griendtsveen is 3.351 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.172 euro).

Leeftijden Griendtsveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Griendtsveen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Griendtsveen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Griendtsveen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Griendtsveen

Griendtsveen Verspreide huizen Griendtsveen