Huizenprijzen en de huizenmarkt Horst in Horst

Begrijp de huizenprijzen in Horst Horst aan de Maas met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Horst Horst aan de Maas

Horst is een wijk in de plaats Horst binnen de gemeente Horst aan de Maas. Deze wijk telt volgens het CBS 12.980 inwoners. Momenteel staan er 21 woningen te koop en zijn er recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Horst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 422.890 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 21
Woningen recent verkocht 53
Gemiddelde vraagprijs € 422.890
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Horst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Horst is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Horst moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Horst.

Woningen recent verkocht in Horst

Er zijn recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Horst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Horst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Horst. Een eengezinswoning in Horst komt het meest (64%) voor. Daarna komt een galerijflat met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Horst

In Horst wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Horst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Horst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Horst

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Horst vergeleken met de Horst aan de Maas en Nederland.

Huizenprijzen in Horst Horst aan de Maas

Starterswoningen in Horst Horst aan de Maas zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Horst Horst aan de Maas zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Horst Horst aan de Maas zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Horst Horst aan de Maas? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Horst Horst aan de Maas

Wil je een huis kopen in Horst Horst aan de Maas? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Horst Horst aan de Maas . Er staan momenteel 21 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Horst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Horst.

Bekijk alle koopwoningen in Horst Horst aan de Maas. Zoek je huurwoning in Horst Horst aan de Maas? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Horst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Horst is 2.902 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.731 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Horst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Horst vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Horst

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Horst? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Horst

Horst-Centrum Molenveld De Riet Weisterbeek Nieuwstraat Kapellerhof Berkelsbroek Stuksbeemden De Risselt De Afhang Hoogveld Verspreide huizen Horst