logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Evertsoord in Evertsoord

Begrijp de huizenprijzen in Evertsoord Horst aan de Maas met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Evertsoord Horst aan de Maas

Evertsoord is een wijk in de plaats Evertsoord binnen de gemeente Horst aan de Maas. Deze wijk telt volgens het CBS 245 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Evertsoord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 638.500 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 638.500
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Evertsoord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Evertsoord is 68 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Evertsoord kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Evertsoord

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Evertsoord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Evertsoord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Evertsoord. Een woonboerderij in Evertsoord komt het meest (62%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Evertsoord

In Evertsoord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Evertsoord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Evertsoord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Evertsoord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Evertsoord vergeleken met de Horst aan de Maas en Nederland.

Huizenprijzen in Evertsoord Horst aan de Maas

Starterswoningen in Evertsoord Horst aan de Maas zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Evertsoord Horst aan de Maas zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Evertsoord Horst aan de Maas zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Evertsoord Horst aan de Maas? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Evertsoord Horst aan de Maas

Wil je een huis kopen in Evertsoord Horst aan de Maas? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Evertsoord Horst aan de Maas . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Evertsoord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Evertsoord.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Evertsoord Horst aan de Maas.

Bekijk alle koopwoningen in Evertsoord Horst aan de Maas. Zoek je huurwoning in Evertsoord Horst aan de Maas? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Evertsoord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Evertsoord is 3.939 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.943 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Evertsoord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Evertsoord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Evertsoord

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Evertsoord? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Evertsoord

Evertsoord Verspreide huizen Evertsoord