Huizenmarkt Meerlo in Meerlo (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Meerlo

Woningmarkt Meerlo

Meerlo is een wijk in de plaats Meerlo binnen de gemeente Horst aan de Maas. Deze wijk telt volgens het CBS 1.900 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meerlo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 441.961 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 441.961
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Meerlo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meerlo is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meerlo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Meerlo.

Woningen recent verkocht in Meerlo

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meerlo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meerlo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Meerlo. Een eengezinswoning in Meerlo komt het meest (84%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Meerlo

In Meerlo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Meerlo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Meerlo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Meerlo
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Meerlo

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Meerlo vergeleken met de Horst aan de Maas en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Meerlo waar ligt dat?

Woningen te koop Meerlo

Wil je een huis kopen in Meerlo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meerlo . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Meerlo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meerlo.

Bekijk hier alle koopwoningen in Meerlo. Zoek je huurwoning in Meerlo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Meerlo

Starterswoningen in Meerlo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Meerlo zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meerlo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Meerlo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Meerlo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meerlo is 2.144 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.702 euro).

Leeftijden Meerlo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meerlo vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Meerlo

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Meerlo? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Meerlo

Meerlo Verspreide huizen Meerlo