logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt America in America

Begrijp de huizenprijzen in America Horst aan de Maas met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in America Horst aan de Maas

America is een wijk in de plaats America binnen de gemeente Horst aan de Maas. Deze wijk telt volgens het CBS 2.200 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in America. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 448.483 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 448.483
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in America

De gemiddelde verkoopduur van huizen in America is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in America kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in America

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in America. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond America.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in America. Een eengezinswoning in America komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling America

In America wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat America

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van America (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers America

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van America vergeleken met de Horst aan de Maas en Nederland.

Huizenprijzen in America Horst aan de Maas

Starterswoningen in America Horst aan de Maas zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in America Horst aan de Maas zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in America Horst aan de Maas zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in America Horst aan de Maas? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop America Horst aan de Maas

Wil je een huis kopen in America Horst aan de Maas? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in America Horst aan de Maas . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in America alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in America.

Bekijk alle koopwoningen in America Horst aan de Maas. Zoek je huurwoning in America Horst aan de Maas? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in America

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in America is 2.516 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.928 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden America

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in America vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in America

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in America? Ontdek ook de buurten binnen de wijk America

America Meerdal Loohorst Verspreide huizen America