Huizenprijzen en de huizenmarkt Hegelsom in Hegelsom

Begrijp de huizenprijzen in Hegelsom Horst aan de Maas met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hegelsom Horst aan de Maas

Hegelsom is een wijk in de plaats Hegelsom binnen de gemeente Horst aan de Maas. Deze wijk telt volgens het CBS 1.945 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hegelsom. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 356.659 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 356.659
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Hegelsom

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hegelsom is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hegelsom kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hegelsom

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hegelsom. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hegelsom.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hegelsom. Een eengezinswoning in Hegelsom komt het meest (87%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hegelsom

In Hegelsom wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hegelsom

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hegelsom (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hegelsom

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hegelsom vergeleken met de Horst aan de Maas en Nederland.

Huizenprijzen in Hegelsom Horst aan de Maas

Starterswoningen in Hegelsom Horst aan de Maas zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hegelsom Horst aan de Maas zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hegelsom Horst aan de Maas zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hegelsom Horst aan de Maas? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hegelsom Horst aan de Maas

Wil je een huis kopen in Hegelsom Horst aan de Maas? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hegelsom Horst aan de Maas . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hegelsom alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hegelsom.

Bekijk alle koopwoningen in Hegelsom Horst aan de Maas. Zoek je huurwoning in Hegelsom Horst aan de Maas? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hegelsom

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hegelsom is 2.820 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.435 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hegelsom

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hegelsom vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hegelsom

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hegelsom? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hegelsom

Hegelsom Verspreide huizen Hegelsom