logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Kronenberg in Kronenberg

Begrijp de huizenprijzen in Kronenberg Horst aan de Maas met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kronenberg Horst aan de Maas

Kronenberg is een wijk in de plaats Kronenberg binnen de gemeente Horst aan de Maas. Deze wijk telt volgens het CBS 1.090 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kronenberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 404.318 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 404.318
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Kronenberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kronenberg is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kronenberg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kronenberg

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kronenberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kronenberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kronenberg. Een eengezinswoning in Kronenberg komt het meest (89%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kronenberg

In Kronenberg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kronenberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kronenberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Kronenberg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kronenberg vergeleken met de Horst aan de Maas en Nederland.

Huizenprijzen in Kronenberg Horst aan de Maas

Starterswoningen in Kronenberg Horst aan de Maas zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kronenberg Horst aan de Maas zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kronenberg Horst aan de Maas zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kronenberg Horst aan de Maas? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kronenberg Horst aan de Maas

Wil je een huis kopen in Kronenberg Horst aan de Maas? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kronenberg Horst aan de Maas . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Kronenberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kronenberg.

Bekijk alle koopwoningen in Kronenberg Horst aan de Maas. Zoek je huurwoning in Kronenberg Horst aan de Maas? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kronenberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kronenberg is 3.015 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.007 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kronenberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kronenberg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kronenberg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kronenberg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kronenberg

Kronenberg Verspreide huizen Kronenberg