Huizenmarkt Kronenberg in Kronenberg (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kronenberg

Woningmarkt Kronenberg

Kronenberg is een wijk in de plaats Kronenberg binnen de gemeente Horst aan de Maas. Deze wijk telt volgens het CBS 1.120 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kronenberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 369.940 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 369.940
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Kronenberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kronenberg is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kronenberg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kronenberg

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kronenberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kronenberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kronenberg. Een eengezinswoning in Kronenberg komt het meest (87%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kronenberg

In Kronenberg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kronenberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kronenberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kronenberg
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kronenberg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kronenberg vergeleken met de Horst aan de Maas en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Kronenberg waar ligt dat?

Woningen te koop Kronenberg

Wil je een huis kopen in Kronenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kronenberg . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Kronenberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kronenberg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kronenberg. Zoek je huurwoning in Kronenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kronenberg

Starterswoningen in Kronenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kronenberg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kronenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kronenberg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kronenberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kronenberg is 3.007 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.496 euro).

Leeftijden Kronenberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kronenberg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kronenberg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kronenberg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kronenberg

Kronenberg Verspreide huizen Kronenberg