Huizenprijzen en de huizenmarkt Melderslo in Melderslo

Begrijp de huizenprijzen in Melderslo Horst aan de Maas met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Melderslo Horst aan de Maas

Melderslo is een wijk in de plaats Melderslo binnen de gemeente Horst aan de Maas. Deze wijk telt volgens het CBS 2.110 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Melderslo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 481.835 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 481.835
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Melderslo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Melderslo is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Melderslo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Melderslo

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Melderslo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Melderslo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Melderslo. Een eengezinswoning in Melderslo komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Melderslo

In Melderslo wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Melderslo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Melderslo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Melderslo

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Melderslo vergeleken met de Horst aan de Maas en Nederland.

Huizenprijzen in Melderslo Horst aan de Maas

Starterswoningen in Melderslo Horst aan de Maas zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Melderslo Horst aan de Maas zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Melderslo Horst aan de Maas zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Melderslo Horst aan de Maas? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Melderslo Horst aan de Maas

Wil je een huis kopen in Melderslo Horst aan de Maas? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Melderslo Horst aan de Maas . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Melderslo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Melderslo.

Bekijk alle koopwoningen in Melderslo Horst aan de Maas. Zoek je huurwoning in Melderslo Horst aan de Maas? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Melderslo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Melderslo is 3.219 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.916 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Melderslo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Melderslo vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Melderslo

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Melderslo? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Melderslo

Melderslo Verspreide huizen Melderslo