logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Pingjum

Begrijp de huizenprijzen in Pingjum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Pingjum

Pingjum is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.883 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pingjum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 442.905 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 442.905
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Pingjum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Pingjum is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Pingjum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Pingjum.

Woningen recent verkocht in Pingjum

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pingjum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Pingjum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Pingjum. Een eengezinswoning in Pingjum komt het meest (88%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Pingjum

In Pingjum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Pingjum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Pingjum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Pingjum

Starterswoningen in Pingjum zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Pingjum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Pingjum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Pingjum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Pingjum

Wil je een huis kopen in Pingjum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Pingjum . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Pingjum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Pingjum.

Bekijk alle koopwoningen in Pingjum. Zoek je huurwoning in Pingjum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Pingjum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Pingjum is 2.276 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.213 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Pingjum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Pingjum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Pingjum

Pingjum bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.