De Huizenmarkt in Pingjum (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Pingjum

Woningmarkt Pingjum

Pingjum is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pingjum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 246.333 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 246.333
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Pingjum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Pingjum is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Pingjum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Pingjum.

Woningen recent verkocht in Pingjum

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pingjum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Pingjum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Pingjum. Een eengezinswoning in Pingjum komt het meest (89%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Pingjum

In Pingjum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Pingjum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Pingjum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Pingjum
Binnenring: Nederland

Pingjum waar ligt dat?

Woningen te koop Pingjum

Wil je een huis kopen in Pingjum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Pingjum . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Pingjum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Pingjum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Pingjum. Zoek je huurwoning in Pingjum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Pingjum

Starterswoningen in Pingjum zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Pingjum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Pingjum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Pingjum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Pingjum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Pingjum is 3.027 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.908 euro).

Leeftijden Pingjum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Pingjum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Pingjum

Pingjum bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.