Koopwoningen in Pingjum

Bekijk alle 2 woningen te koop in Pingjum. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Pingjum die je zoekt.

Makelaars in Pingjum

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Pingjum? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Pingjum. Een koopwoning bezichtigen in Pingjum? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Pingjum

Er staan 2 woningen te koop in Pingjum die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Pingjum.

Huis te koop in Pingjum

Pingjum is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân binnen de provincie Friesland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Pingjum ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Pingjum. Kan je jouw woning niet vinden in Pingjum? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Pingjum op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Pingjum? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Pingjum! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Pingjum, koophuizen Pingjum of 2 kamer woningen Pingjum.
Instellingen zijn opgeslagen