De Huizenmarkt in Nijland (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nijland

Woningmarkt Nijland

Nijland is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 438.190 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 438.190
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Nijland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nijland is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nijland kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nijland

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nijland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nijland. Een eengezinswoning in Nijland komt het meest (86%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nijland

In Nijland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nijland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nijland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nijland
Binnenring: Nederland

Nijland waar ligt dat?

Woningen te koop Nijland

Wil je een huis kopen in Nijland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nijland . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nijland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nijland.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nijland.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nijland. Zoek je huurwoning in Nijland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nijland

Starterswoningen in Nijland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nijland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nijland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nijland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nijland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nijland is 3.006 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.807 euro).

Leeftijden Nijland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nijland vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nijland

Nijland bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.