De Huizenmarkt in Koudum (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Koudum

Woningmarkt Koudum

Koudum is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koudum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 409.152 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 409.152
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Koudum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Koudum is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Koudum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Koudum

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koudum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Koudum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Koudum. Een eengezinswoning in Koudum komt het meest (80%) voor. Daarna komt een villa met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Koudum

In Koudum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Koudum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Koudum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Koudum
Binnenring: Nederland

Koudum waar ligt dat?

Woningen te koop Koudum

Wil je een huis kopen in Koudum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Koudum . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Koudum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Koudum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Koudum. Zoek je huurwoning in Koudum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Koudum

Starterswoningen in Koudum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Koudum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Koudum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Koudum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Koudum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Koudum is 2.913 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.244 euro).

Leeftijden Koudum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Koudum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Koudum

Koudum bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.