Idsegahuizum in de gemeente Súdwest-Fryslân

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Idsegahuizum

Een eerste blik op Idsegahuizum

Idsegahuizum is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Idsegahuizum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 149.515 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 149.515
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Idsegahuizum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Idsegahuizum is 45 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Idsegahuizum kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Idsegahuizum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Idsegahuizum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Idsegahuizum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Idsegahuizum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Idsegahuizum. Een eengezinswoning in Idsegahuizum komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Idsegahuizum

In Idsegahuizum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Idsegahuizum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Idsegahuizum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Idsegahuizum
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Idsegahuizum

Wil je een huis kopen in Idsegahuizum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Idsegahuizum. Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Idsegahuizum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Idsegahuizum.

Huizenprijzen in Idsegahuizum

Starterswoningen in Idsegahuizum zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Idsegahuizum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Idsegahuizum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Idsegahuizum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Idsegahuizum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Idsegahuizum is 1.792 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.649 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Idsegahuizum is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Idsegahuizum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Idsegahuizum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Idsegahuizum

Idsegahuizum bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen