Huizenprijzen en de huizenmarkt in Idsegahuizum

Begrijp de huizenprijzen in Idsegahuizum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Idsegahuizum

Idsegahuizum is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Idsegahuizum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 365.852 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 365.852
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Idsegahuizum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Idsegahuizum is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Idsegahuizum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Idsegahuizum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Idsegahuizum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Idsegahuizum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Idsegahuizum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Idsegahuizum. Een eengezinswoning in Idsegahuizum komt het meest (63%) voor. Daarna komt een landhuis met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Idsegahuizum

In Idsegahuizum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Idsegahuizum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Idsegahuizum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Idsegahuizum

Starterswoningen in Idsegahuizum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Idsegahuizum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Idsegahuizum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Idsegahuizum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Idsegahuizum

Wil je een huis kopen in Idsegahuizum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Idsegahuizum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Idsegahuizum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Idsegahuizum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Idsegahuizum.

Bekijk alle koopwoningen in Idsegahuizum. Zoek je huurwoning in Idsegahuizum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Idsegahuizum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Idsegahuizum is 3.337 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.990 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Idsegahuizum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Idsegahuizum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Idsegahuizum

Idsegahuizum bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.