logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Borsele

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Borsele met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Borsele

Borsele is een gemeente in de provincie Zeeland. Deze gemeente telt volgens het CBS 23.159 inwoners. Momenteel staan er 45 woningen te koop en zijn er recent 128 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Borsele. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 259.332.

Woningen te koop 45
Woningen recent verkocht 128
Gemiddelde vraagprijs € 446.260
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 259.332
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Borsele

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Borsele is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Borsele moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Borsele.

Woningen recent verkocht in Borsele

Er zijn recent 128 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Borsele. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Borsele.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Borsele. Een eengezinswoning in Borsele komt het meest (80%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Borsele

In Borsele wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Borsele

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Borsele (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Borsele

Starterswoningen in gemeente Borsele zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Borsele zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Borsele zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Borsele? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Borsele

Wil je een huis kopen in gemeente Borsele? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Borsele . Er staan momenteel 45 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Borsele alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Borsele.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Borsele. Zoek je huurwoning in gemeente Borsele? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Borsele

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Borsele is 2.948 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.888 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Borsele

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Borsele vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Borsele

De gemeente Borsele telt 15 plaatsen.

's-Gravenpolder 's-Heer Abtskerke 's-Heerenhoek Baarland Borssele Driewegen Ellewoutsdijk Heinkenszand Hoedekenskerke Kwadendamme Lewedorp Nieuwdorp Nisse Oudelande Ovezande

Wijken van Borsele

Borsele bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.