Alle woningmarktinfo Nieuwdorp in gemeente Borsele

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Nieuwdorp

Een eerste blik op Nieuwdorp

Nieuwdorp is een plaats in de gemeente Borsele. Deze plaats telt volgens het CBS 22.685 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwdorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 400.494 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 400.494
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Nieuwdorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwdorp is 59 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwdorp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuwdorp

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwdorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwdorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwdorp. Een eengezinswoning in Nieuwdorp komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwdorp

In Nieuwdorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Nieuwdorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Nieuwdorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuwdorp
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Nieuwdorp

Wil je een huis kopen in Nieuwdorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwdorp . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwdorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwdorp.

Zoek je huurwoning in Nieuwdorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Nieuwdorp.

Huizenprijzen in Nieuwdorp

Starterswoningen in Nieuwdorp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwdorp zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwdorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuwdorp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuwdorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwdorp is 2.284 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.076 euro).

Leeftijden Nieuwdorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwdorp vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nieuwdorp

Nieuwdorp bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen