Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nieuwdorp

Begrijp de huizenprijzen in Nieuwdorp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuwdorp

Nieuwdorp is een plaats in de gemeente Borsele. Deze plaats telt volgens het CBS 22.685 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwdorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 614.105 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 614.105
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Nieuwdorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwdorp is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwdorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuwdorp.

Woningen recent verkocht in Nieuwdorp

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwdorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwdorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwdorp. Een eengezinswoning in Nieuwdorp komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwdorp

In Nieuwdorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwdorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwdorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuwdorp

Starterswoningen in Nieuwdorp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwdorp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwdorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuwdorp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuwdorp

Wil je een huis kopen in Nieuwdorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwdorp . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwdorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwdorp.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuwdorp. Zoek je huurwoning in Nieuwdorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuwdorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwdorp is 2.900 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.865 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuwdorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwdorp vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nieuwdorp

Nieuwdorp bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.