logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in 's-Gravenpolder

Begrijp de huizenprijzen in 's-Gravenpolder met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in 's-Gravenpolder

's-Gravenpolder is een plaats in de gemeente Borsele. Deze plaats telt volgens het CBS 23.159 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Gravenpolder. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 386.404 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 386.404
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in 's-Gravenpolder

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 's-Gravenpolder is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 's-Gravenpolder moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 's-Gravenpolder.

Woningen recent verkocht in 's-Gravenpolder

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Gravenpolder. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 's-Gravenpolder.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 's-Gravenpolder. Een eengezinswoning in 's-Gravenpolder komt het meest (79%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling 's-Gravenpolder

In 's-Gravenpolder wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 's-Gravenpolder

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 's-Gravenpolder (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in 's-Gravenpolder

Starterswoningen in 's-Gravenpolder zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in 's-Gravenpolder zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 's-Gravenpolder zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in 's-Gravenpolder? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop 's-Gravenpolder

Wil je een huis kopen in 's-Gravenpolder? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 's-Gravenpolder . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 's-Gravenpolder alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 's-Gravenpolder.

Bekijk alle koopwoningen in 's-Gravenpolder. Zoek je huurwoning in 's-Gravenpolder? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 's-Gravenpolder

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 's-Gravenpolder is 2.921 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.578 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 's-Gravenpolder

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 's-Gravenpolder vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van 's-Gravenpolder

's-Gravenpolder bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.