De Huizenmarkt in 's-Gravenpolder (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in 's-Gravenpolder

Woningmarkt 's-Gravenpolder

's-Gravenpolder is een plaats in de gemeente Borsele. Deze plaats telt volgens het CBS 22.685 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Gravenpolder. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 349.437 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 30
Gemiddelde vraagprijs € 349.437
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in 's-Gravenpolder

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 's-Gravenpolder is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 's-Gravenpolder moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 's-Gravenpolder.

Woningen recent verkocht in 's-Gravenpolder

Er zijn recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Gravenpolder. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 's-Gravenpolder.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 's-Gravenpolder. Een eengezinswoning in 's-Gravenpolder komt het meest (79%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling 's-Gravenpolder

In 's-Gravenpolder wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 's-Gravenpolder

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 's-Gravenpolder (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: 's-Gravenpolder
Binnenring: Nederland

's-Gravenpolder waar ligt dat?

Woningen te koop 's-Gravenpolder

Wil je een huis kopen in 's-Gravenpolder? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 's-Gravenpolder . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 's-Gravenpolder alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 's-Gravenpolder.

Bekijk hier alle koopwoningen in 's-Gravenpolder. Zoek je huurwoning in 's-Gravenpolder? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in 's-Gravenpolder

Starterswoningen in 's-Gravenpolder zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in 's-Gravenpolder zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 's-Gravenpolder zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in 's-Gravenpolder? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs 's-Gravenpolder

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 's-Gravenpolder is 2.627 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.595 euro).

Leeftijden 's-Gravenpolder

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 's-Gravenpolder vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van 's-Gravenpolder

's-Gravenpolder bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.