logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Lewedorp in Lewedorp

Begrijp de huizenprijzen in Lewedorp Borsele met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lewedorp Borsele

Lewedorp is een wijk in de plaats Lewedorp binnen de gemeente Borsele. Deze wijk telt volgens het CBS 1.825 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lewedorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 356.010 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 356.010
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Lewedorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lewedorp is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lewedorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lewedorp.

Woningen recent verkocht in Lewedorp

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lewedorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lewedorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lewedorp. Een eengezinswoning in Lewedorp komt het meest (82%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lewedorp

In Lewedorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lewedorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lewedorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lewedorp Borsele

Starterswoningen in Lewedorp Borsele zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lewedorp Borsele zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lewedorp Borsele zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lewedorp Borsele? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lewedorp Borsele

Wil je een huis kopen in Lewedorp Borsele? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lewedorp Borsele . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lewedorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lewedorp.

Bekijk alle koopwoningen in Lewedorp Borsele. Zoek je huurwoning in Lewedorp Borsele? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lewedorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lewedorp is 3.023 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.860 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lewedorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lewedorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Lewedorp

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Lewedorp? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Lewedorp

Kern Lewedorp Buitengebied Lewedorp