logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Ellewoutsdijk in Ellewoutsdijk

Begrijp de huizenprijzen in Ellewoutsdijk Borsele met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ellewoutsdijk Borsele

Ellewoutsdijk is een wijk in de plaats Ellewoutsdijk binnen de gemeente Borsele. Deze wijk telt volgens het CBS 380 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ellewoutsdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 328.798 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 328.798
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Ellewoutsdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ellewoutsdijk is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ellewoutsdijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ellewoutsdijk

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ellewoutsdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ellewoutsdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ellewoutsdijk. Een eengezinswoning in Ellewoutsdijk komt het meest (92%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ellewoutsdijk

In Ellewoutsdijk wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ellewoutsdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ellewoutsdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ellewoutsdijk Borsele

Starterswoningen in Ellewoutsdijk Borsele zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ellewoutsdijk Borsele zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ellewoutsdijk Borsele zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ellewoutsdijk Borsele? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ellewoutsdijk Borsele

Wil je een huis kopen in Ellewoutsdijk Borsele? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ellewoutsdijk Borsele . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Ellewoutsdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ellewoutsdijk.

Bekijk alle koopwoningen in Ellewoutsdijk Borsele. Zoek je huurwoning in Ellewoutsdijk Borsele? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ellewoutsdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ellewoutsdijk is 2.750 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.455 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ellewoutsdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ellewoutsdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ellewoutsdijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ellewoutsdijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ellewoutsdijk

Kern Ellewoutsdijk Buitengebied Ellewoutsdijk