logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Borssele

Begrijp de huizenprijzen in Borssele met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Borssele

Borssele is een plaats in de gemeente Borsele. Deze plaats telt volgens het CBS 23.159 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Borssele. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 321.275 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 321.275
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Borssele

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Borssele is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Borssele kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Borssele

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Borssele. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Borssele.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Borssele. Een eengezinswoning in Borssele komt het meest (93%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Borssele

In Borssele wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Borssele

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Borssele (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Borssele

Starterswoningen in Borssele zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Borssele zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Borssele zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Borssele? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Borssele

Wil je een huis kopen in Borssele? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Borssele . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Borssele alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Borssele.

Bekijk alle koopwoningen in Borssele. Zoek je huurwoning in Borssele? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Borssele

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Borssele is 2.725 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.652 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Borssele

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Borssele vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Borssele

Borssele bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.