De Huizenmarkt in Borssele (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Borssele

Woningmarkt Borssele

Borssele is een plaats in de gemeente Borsele. Deze plaats telt volgens het CBS 22.685 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Borssele. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 279.197 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 279.197
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Borssele

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Borssele is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Borssele kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Borssele

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Borssele. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Borssele.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Borssele. Een eengezinswoning in Borssele komt het meest (95%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Borssele

In Borssele wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Borssele

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Borssele (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Borssele
Binnenring: Nederland

Borssele waar ligt dat?

Woningen te koop Borssele

Wil je een huis kopen in Borssele? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Borssele . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Borssele alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Borssele.

Bekijk hier alle koopwoningen in Borssele. Zoek je huurwoning in Borssele? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Borssele

Starterswoningen in Borssele zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Borssele zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Borssele zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Borssele? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Borssele

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Borssele is 2.828 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.974 euro).

Leeftijden Borssele

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Borssele vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Borssele

Borssele bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.