Alle woningmarktinfo Borssele in gemeente Borsele

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Borssele

Een eerste blik op Borssele

Borssele is een plaats in de gemeente Borsele. Deze plaats telt volgens het CBS 22.685 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Borssele. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 245.140 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 245.140
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Borssele

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Borssele is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Borssele kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Borssele

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Borssele. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Borssele.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Borssele. Een eengezinswoning in Borssele komt het meest (94%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Borssele

In Borssele wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Borssele

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Borssele (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Borssele
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Borssele

Wil je een huis kopen in Borssele? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Borssele . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Borssele alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Borssele.

Zoek je huurwoning in Borssele? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Borssele.

Huizenprijzen in Borssele

Starterswoningen in Borssele zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Borssele zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Borssele zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Borssele? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Borssele

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Borssele is 2.119 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.328 euro).

Leeftijden Borssele

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Borssele vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Borssele

Borssele bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen