logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Kwadendamme in Kwadendamme

Begrijp de huizenprijzen in Kwadendamme Borsele met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kwadendamme Borsele

Kwadendamme is een wijk in de plaats Kwadendamme binnen de gemeente Borsele. Deze wijk telt volgens het CBS 985 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kwadendamme. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 508.856 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 508.856
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Kwadendamme

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kwadendamme is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kwadendamme moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kwadendamme.

Woningen recent verkocht in Kwadendamme

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kwadendamme. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kwadendamme.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kwadendamme. Een eengezinswoning in Kwadendamme komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kwadendamme

In Kwadendamme wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kwadendamme

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kwadendamme (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kwadendamme Borsele

Starterswoningen in Kwadendamme Borsele zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kwadendamme Borsele zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kwadendamme Borsele zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kwadendamme Borsele? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kwadendamme Borsele

Wil je een huis kopen in Kwadendamme Borsele? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kwadendamme Borsele . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Kwadendamme alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kwadendamme.

Bekijk alle koopwoningen in Kwadendamme Borsele. Zoek je huurwoning in Kwadendamme Borsele? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kwadendamme

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kwadendamme is 4.292 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.840 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kwadendamme

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kwadendamme vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kwadendamme

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kwadendamme? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kwadendamme

Kern Kwadendamme Buitengebied Kwadendamme