Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ovezande

Begrijp de huizenprijzen in Ovezande met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ovezande

Ovezande is een plaats in de gemeente Borsele. Deze plaats telt volgens het CBS 22.685 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ovezande. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 490.331 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 490.331
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Ovezande

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ovezande is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ovezande kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ovezande

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ovezande. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ovezande.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ovezande. Een eengezinswoning in Ovezande komt het meest (87%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ovezande

In Ovezande wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ovezande

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ovezande (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ovezande

Starterswoningen in Ovezande zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ovezande zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ovezande zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ovezande? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ovezande

Wil je een huis kopen in Ovezande? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ovezande . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ovezande alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ovezande.

Bekijk alle koopwoningen in Ovezande. Zoek je huurwoning in Ovezande? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ovezande

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ovezande is 3.842 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.935 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ovezande

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ovezande vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ovezande

Ovezande bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.