Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ellewoutsdijk

Begrijp de huizenprijzen in Ellewoutsdijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ellewoutsdijk

Ellewoutsdijk is een plaats in de gemeente Borsele. Deze plaats telt volgens het CBS 22.685 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ellewoutsdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 361.952 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 361.952
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Ellewoutsdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ellewoutsdijk is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ellewoutsdijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ellewoutsdijk

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ellewoutsdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ellewoutsdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ellewoutsdijk. Een eengezinswoning in Ellewoutsdijk komt het meest (92%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ellewoutsdijk

In Ellewoutsdijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ellewoutsdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ellewoutsdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ellewoutsdijk

Starterswoningen in Ellewoutsdijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ellewoutsdijk zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ellewoutsdijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ellewoutsdijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ellewoutsdijk

Wil je een huis kopen in Ellewoutsdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ellewoutsdijk . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ellewoutsdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ellewoutsdijk.

Bekijk alle koopwoningen in Ellewoutsdijk. Zoek je huurwoning in Ellewoutsdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ellewoutsdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ellewoutsdijk is 2.687 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.049 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ellewoutsdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ellewoutsdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ellewoutsdijk

Ellewoutsdijk bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.