Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kwadendamme

Begrijp de huizenprijzen in Kwadendamme met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kwadendamme

Kwadendamme is een plaats in de gemeente Borsele. Deze plaats telt volgens het CBS 22.685 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kwadendamme. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 510.885 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 510.885
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Kwadendamme

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kwadendamme is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kwadendamme moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kwadendamme.

Woningen recent verkocht in Kwadendamme

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kwadendamme. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kwadendamme.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kwadendamme. Een eengezinswoning in Kwadendamme komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kwadendamme

In Kwadendamme wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kwadendamme

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kwadendamme (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kwadendamme

Starterswoningen in Kwadendamme zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kwadendamme zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kwadendamme zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kwadendamme? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kwadendamme

Wil je een huis kopen in Kwadendamme? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kwadendamme . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kwadendamme alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kwadendamme.

Bekijk alle koopwoningen in Kwadendamme. Zoek je huurwoning in Kwadendamme? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kwadendamme

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kwadendamme is 4.514 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.319 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kwadendamme

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kwadendamme vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kwadendamme

Kwadendamme bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.