logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Baarland

Begrijp de huizenprijzen in Baarland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Baarland

Baarland is een plaats in de gemeente Borsele. Deze plaats telt volgens het CBS 23.159 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baarland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 389.146 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 389.146
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Baarland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Baarland is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Baarland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Baarland.

Woningen recent verkocht in Baarland

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baarland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Baarland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Baarland. Een eengezinswoning in Baarland komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Baarland

In Baarland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Baarland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Baarland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Baarland

Starterswoningen in Baarland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Baarland zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Baarland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Baarland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Baarland

Wil je een huis kopen in Baarland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Baarland . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Baarland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Baarland.

Bekijk alle koopwoningen in Baarland. Zoek je huurwoning in Baarland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Baarland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Baarland is 2.903 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.214 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Baarland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Baarland vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Baarland

Baarland bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.