De Huizenmarkt in Baarland (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Baarland

Woningmarkt Baarland

Baarland is een plaats in de gemeente Borsele. Deze plaats telt volgens het CBS 22.685 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baarland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 415.159 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 415.159
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Baarland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Baarland is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Baarland kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Baarland

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baarland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Baarland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Baarland. Een eengezinswoning in Baarland komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Baarland

In Baarland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Baarland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Baarland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Baarland
Binnenring: Nederland

Baarland waar ligt dat?

Woningen te koop Baarland

Wil je een huis kopen in Baarland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Baarland . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Baarland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Baarland.

Bekijk hier alle koopwoningen in Baarland. Zoek je huurwoning in Baarland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Baarland

Starterswoningen in Baarland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Baarland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Baarland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Baarland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Baarland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Baarland is 3.214 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.159 euro).

Leeftijden Baarland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Baarland vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Baarland

Baarland bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.