Huizenprijzen en de huizenmarkt in Heinkenszand

Begrijp de huizenprijzen in Heinkenszand met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Heinkenszand

Heinkenszand is een plaats in de gemeente Borsele. Deze plaats telt volgens het CBS 22.685 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heinkenszand. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 575.266 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 575.266
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Heinkenszand

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heinkenszand is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heinkenszand moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heinkenszand.

Woningen recent verkocht in Heinkenszand

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heinkenszand. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heinkenszand.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heinkenszand. Een eengezinswoning in Heinkenszand komt het meest (73%) voor. Daarna komt een tussenverdieping met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heinkenszand

In Heinkenszand wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heinkenszand

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heinkenszand (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Heinkenszand

Starterswoningen in Heinkenszand zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heinkenszand zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heinkenszand zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Heinkenszand? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Heinkenszand

Wil je een huis kopen in Heinkenszand? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heinkenszand . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heinkenszand alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heinkenszand.

Bekijk alle koopwoningen in Heinkenszand. Zoek je huurwoning in Heinkenszand? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heinkenszand

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heinkenszand is 3.040 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.221 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heinkenszand

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heinkenszand vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Heinkenszand

Heinkenszand bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.