De Huizenmarkt in 's-Heerenhoek (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in 's-Heerenhoek

Woningmarkt 's-Heerenhoek

's-Heerenhoek is een plaats in de gemeente Borsele. Deze plaats telt volgens het CBS 22.685 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Heerenhoek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 356.588 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 356.588
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in 's-Heerenhoek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 's-Heerenhoek is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 's-Heerenhoek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 's-Heerenhoek.

Woningen recent verkocht in 's-Heerenhoek

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Heerenhoek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 's-Heerenhoek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 's-Heerenhoek. Een eengezinswoning in 's-Heerenhoek komt het meest (73%) voor. Daarna komt een galerijflat met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling 's-Heerenhoek

In 's-Heerenhoek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 's-Heerenhoek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 's-Heerenhoek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: 's-Heerenhoek
Binnenring: Nederland

's-Heerenhoek waar ligt dat?

Woningen te koop 's-Heerenhoek

Wil je een huis kopen in 's-Heerenhoek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 's-Heerenhoek . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 's-Heerenhoek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 's-Heerenhoek.

Bekijk hier alle koopwoningen in 's-Heerenhoek. Zoek je huurwoning in 's-Heerenhoek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in 's-Heerenhoek

Starterswoningen in 's-Heerenhoek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in 's-Heerenhoek zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 's-Heerenhoek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in 's-Heerenhoek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs 's-Heerenhoek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 's-Heerenhoek is 2.918 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.370 euro).

Leeftijden 's-Heerenhoek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 's-Heerenhoek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van 's-Heerenhoek

's-Heerenhoek bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.