logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in 's-Heerenhoek

Begrijp de huizenprijzen in 's-Heerenhoek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in 's-Heerenhoek

's-Heerenhoek is een plaats in de gemeente Borsele. Deze plaats telt volgens het CBS 23.159 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Heerenhoek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 343.101 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 343.101
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in 's-Heerenhoek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 's-Heerenhoek is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 's-Heerenhoek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in 's-Heerenhoek

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Heerenhoek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 's-Heerenhoek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 's-Heerenhoek. Een eengezinswoning in 's-Heerenhoek komt het meest (75%) voor. Daarna komt een galerijflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling 's-Heerenhoek

In 's-Heerenhoek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 's-Heerenhoek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 's-Heerenhoek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in 's-Heerenhoek

Starterswoningen in 's-Heerenhoek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in 's-Heerenhoek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 's-Heerenhoek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in 's-Heerenhoek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop 's-Heerenhoek

Wil je een huis kopen in 's-Heerenhoek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 's-Heerenhoek . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 's-Heerenhoek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 's-Heerenhoek.

Bekijk alle koopwoningen in 's-Heerenhoek. Zoek je huurwoning in 's-Heerenhoek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 's-Heerenhoek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 's-Heerenhoek is 2.339 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.631 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 's-Heerenhoek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 's-Heerenhoek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van 's-Heerenhoek

's-Heerenhoek bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.