logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Driewegen

Begrijp de huizenprijzen in Driewegen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Driewegen

Driewegen is een plaats in de gemeente Borsele. Deze plaats telt volgens het CBS 23.159 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driewegen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 327.054 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 327.054
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Driewegen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Driewegen is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Driewegen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Driewegen

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driewegen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Driewegen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Driewegen. Een eengezinswoning in Driewegen komt het meest (86%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Driewegen

In Driewegen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Driewegen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Driewegen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Driewegen

Starterswoningen in Driewegen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Driewegen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Driewegen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Driewegen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Driewegen

Wil je een huis kopen in Driewegen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Driewegen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Driewegen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Driewegen.

Bekijk alle koopwoningen in Driewegen. Zoek je huurwoning in Driewegen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Driewegen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Driewegen is 3.538 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.669 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Driewegen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Driewegen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Driewegen

Driewegen bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.