De Huizenmarkt in Driewegen (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Driewegen

Woningmarkt Driewegen

Driewegen is een plaats in de gemeente Borsele. Deze plaats telt volgens het CBS 22.685 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driewegen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 326.944 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 326.944
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Driewegen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Driewegen is 76 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Driewegen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Driewegen

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driewegen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Driewegen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Driewegen. Een eengezinswoning in Driewegen komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Driewegen

In Driewegen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Driewegen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Driewegen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Driewegen
Binnenring: Nederland

Driewegen waar ligt dat?

Woningen te koop Driewegen

Wil je een huis kopen in Driewegen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Driewegen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Driewegen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Driewegen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Driewegen. Zoek je huurwoning in Driewegen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Driewegen

Starterswoningen in Driewegen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Driewegen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Driewegen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Driewegen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Driewegen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Driewegen is 2.429 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.947 euro).

Leeftijden Driewegen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Driewegen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Driewegen

Driewegen bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.