De Huizenmarkt in Nisse (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nisse

Woningmarkt Nisse

Nisse is een plaats in de gemeente Borsele. Deze plaats telt volgens het CBS 22.685 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nisse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 351.798 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 351.798
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Nisse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nisse is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nisse kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nisse

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nisse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nisse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nisse. Een eengezinswoning in Nisse komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nisse

In Nisse wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nisse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nisse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nisse
Binnenring: Nederland

Nisse waar ligt dat?

Woningen te koop Nisse

Wil je een huis kopen in Nisse? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nisse . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nisse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nisse.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nisse. Zoek je huurwoning in Nisse? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nisse

Starterswoningen in Nisse zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nisse zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nisse zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nisse? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nisse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nisse is 4.010 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.310 euro).

Leeftijden Nisse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nisse vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nisse

Nisse bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.