De Huizenmarkt in Lewedorp (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lewedorp

Woningmarkt Lewedorp

Lewedorp is een plaats in de gemeente Borsele. Deze plaats telt volgens het CBS 22.685 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lewedorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 339.871 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 339.871
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Lewedorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lewedorp is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lewedorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lewedorp.

Woningen recent verkocht in Lewedorp

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lewedorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lewedorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lewedorp. Een eengezinswoning in Lewedorp komt het meest (81%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lewedorp

In Lewedorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lewedorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lewedorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lewedorp
Binnenring: Nederland

Lewedorp waar ligt dat?

Woningen te koop Lewedorp

Wil je een huis kopen in Lewedorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lewedorp . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lewedorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lewedorp.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lewedorp. Zoek je huurwoning in Lewedorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lewedorp

Starterswoningen in Lewedorp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lewedorp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lewedorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lewedorp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lewedorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lewedorp is 2.952 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.568 euro).

Leeftijden Lewedorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lewedorp vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lewedorp

Lewedorp bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.