logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Baarland in Baarland

Begrijp de huizenprijzen in Baarland Borsele met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Baarland Borsele

Baarland is een wijk in de plaats Baarland binnen de gemeente Borsele. Deze wijk telt volgens het CBS 615 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baarland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 385.698 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 385.698
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Baarland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Baarland is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Baarland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Baarland.

Woningen recent verkocht in Baarland

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baarland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Baarland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Baarland. Een eengezinswoning in Baarland komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Baarland

In Baarland wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Baarland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Baarland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Baarland

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Baarland vergeleken met de Borsele en Nederland.

Huizenprijzen in Baarland Borsele

Starterswoningen in Baarland Borsele zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Baarland Borsele zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Baarland Borsele zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Baarland Borsele? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Baarland Borsele

Wil je een huis kopen in Baarland Borsele? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Baarland Borsele . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Baarland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Baarland.

Bekijk alle koopwoningen in Baarland Borsele. Zoek je huurwoning in Baarland Borsele? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Baarland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Baarland is 2.884 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.253 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Baarland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Baarland vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Baarland

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Baarland? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Baarland

Kern Baarland Buitengebied Baarland