De Huizenmarkt in 's-Heer Abtskerke (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in 's-Heer Abtskerke

Woningmarkt 's-Heer Abtskerke

's-Heer Abtskerke is een plaats in de gemeente Borsele. Deze plaats telt volgens het CBS 22.685 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Heer Abtskerke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 697.362 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 697.362
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in 's-Heer Abtskerke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 's-Heer Abtskerke is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 's-Heer Abtskerke moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 's-Heer Abtskerke.

Woningen recent verkocht in 's-Heer Abtskerke

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Heer Abtskerke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 's-Heer Abtskerke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 's-Heer Abtskerke. Een eengezinswoning in 's-Heer Abtskerke komt het meest (67%) voor. Daarna komt een bungalow met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling 's-Heer Abtskerke

In 's-Heer Abtskerke wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 's-Heer Abtskerke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 's-Heer Abtskerke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: 's-Heer Abtskerke
Binnenring: Nederland

's-Heer Abtskerke waar ligt dat?

Woningen te koop 's-Heer Abtskerke

Wil je een huis kopen in 's-Heer Abtskerke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 's-Heer Abtskerke . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 's-Heer Abtskerke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 's-Heer Abtskerke.

Bekijk hier alle koopwoningen in 's-Heer Abtskerke. Zoek je huurwoning in 's-Heer Abtskerke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in 's-Heer Abtskerke

Starterswoningen in 's-Heer Abtskerke zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in 's-Heer Abtskerke zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 's-Heer Abtskerke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in 's-Heer Abtskerke? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs 's-Heer Abtskerke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 's-Heer Abtskerke is 3.662 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.006 euro).

Leeftijden 's-Heer Abtskerke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 's-Heer Abtskerke vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van 's-Heer Abtskerke

's-Heer Abtskerke bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.