Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oudelande

Begrijp de huizenprijzen in Oudelande met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oudelande

Oudelande is een plaats in de gemeente Borsele. Deze plaats telt volgens het CBS 22.685 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudelande. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 446.886 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 446.886
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Oudelande

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudelande is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudelande kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oudelande

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudelande. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudelande.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudelande. Een eengezinswoning in Oudelande komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudelande

In Oudelande wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oudelande

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oudelande (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oudelande

Starterswoningen in Oudelande zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oudelande zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudelande zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oudelande? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oudelande

Wil je een huis kopen in Oudelande? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudelande . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudelande alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudelande.

Bekijk alle koopwoningen in Oudelande. Zoek je huurwoning in Oudelande? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oudelande

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudelande is 2.636 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.560 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oudelande

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudelande vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oudelande

Oudelande bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.