Alle woningmarktinfo Oudelande in gemeente Borsele

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Oudelande

Een eerste blik op Oudelande

Oudelande is een plaats in de gemeente Borsele. Deze plaats telt volgens het CBS 22.685 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudelande. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 433.800 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 433.800
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Oudelande

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudelande is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudelande moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oudelande.

Woningen recent verkocht in Oudelande

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudelande. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudelande.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudelande. Een eengezinswoning in Oudelande komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudelande

In Oudelande wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Oudelande

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Oudelande (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oudelande
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Oudelande

Wil je een huis kopen in Oudelande? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudelande . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudelande alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudelande.

Zoek je huurwoning in Oudelande? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Oudelande.

Huizenprijzen in Oudelande

Starterswoningen in Oudelande zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oudelande zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudelande zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oudelande? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oudelande

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudelande is 3.071 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.176 euro).

Leeftijden Oudelande

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudelande vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oudelande

Oudelande bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen