Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hoedekenskerke

Begrijp de huizenprijzen in Hoedekenskerke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoedekenskerke

Hoedekenskerke is een plaats in de gemeente Borsele. Deze plaats telt volgens het CBS 22.685 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoedekenskerke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 285.469 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 285.469
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Hoedekenskerke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoedekenskerke is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoedekenskerke kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hoedekenskerke

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoedekenskerke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoedekenskerke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoedekenskerke. Een eengezinswoning in Hoedekenskerke komt het meest (89%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoedekenskerke

In Hoedekenskerke wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoedekenskerke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoedekenskerke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hoedekenskerke

Starterswoningen in Hoedekenskerke zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hoedekenskerke zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoedekenskerke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoedekenskerke? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoedekenskerke

Wil je een huis kopen in Hoedekenskerke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoedekenskerke . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoedekenskerke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoedekenskerke.

Bekijk alle koopwoningen in Hoedekenskerke. Zoek je huurwoning in Hoedekenskerke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoedekenskerke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoedekenskerke is 2.321 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.481 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoedekenskerke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoedekenskerke vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hoedekenskerke

Hoedekenskerke bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.