logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Nisse in Nisse

Begrijp de huizenprijzen in Nisse Borsele met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nisse Borsele

Nisse is een wijk in de plaats Nisse binnen de gemeente Borsele. Deze wijk telt volgens het CBS 600 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nisse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 391.196 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 391.196
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Nisse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nisse is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nisse kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nisse

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nisse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nisse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nisse. Een eengezinswoning in Nisse komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nisse

In Nisse wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nisse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nisse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nisse Borsele

Starterswoningen in Nisse Borsele zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nisse Borsele zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nisse Borsele zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nisse Borsele? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nisse Borsele

Wil je een huis kopen in Nisse Borsele? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nisse Borsele . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nisse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nisse.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nisse Borsele.

Bekijk alle koopwoningen in Nisse Borsele. Zoek je huurwoning in Nisse Borsele? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nisse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nisse is 3.747 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.380 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nisse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nisse vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nisse

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nisse? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nisse

Kern Nisse Buitengebied Nisse