logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Heinkenszand in Heinkenszand

Begrijp de huizenprijzen in Heinkenszand Borsele met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Heinkenszand Borsele

Heinkenszand is een wijk in de plaats Heinkenszand binnen de gemeente Borsele. Deze wijk telt volgens het CBS 5.555 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heinkenszand. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 589.577 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 30
Gemiddelde vraagprijs € 589.577
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Heinkenszand

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heinkenszand is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heinkenszand moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heinkenszand.

Woningen recent verkocht in Heinkenszand

Er zijn recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heinkenszand. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heinkenszand.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heinkenszand. Een eengezinswoning in Heinkenszand komt het meest (74%) voor. Daarna komt een tussenverdieping met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heinkenszand

In Heinkenszand wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heinkenszand

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heinkenszand (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Heinkenszand Borsele

Starterswoningen in Heinkenszand Borsele zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heinkenszand Borsele zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heinkenszand Borsele zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Heinkenszand Borsele? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Heinkenszand Borsele

Wil je een huis kopen in Heinkenszand Borsele? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heinkenszand Borsele . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heinkenszand alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heinkenszand.

Bekijk alle koopwoningen in Heinkenszand Borsele. Zoek je huurwoning in Heinkenszand Borsele? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heinkenszand

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heinkenszand is 3.587 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.998 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heinkenszand

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heinkenszand vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Heinkenszand

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Heinkenszand? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Heinkenszand

Kern Heinkenszand Buitengebied Heinkenszand