logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Ovezande in Ovezande

Begrijp de huizenprijzen in Ovezande Borsele met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ovezande Borsele

Ovezande is een wijk in de plaats Ovezande binnen de gemeente Borsele. Deze wijk telt volgens het CBS 1.190 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ovezande. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 554.098 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 554.098
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Ovezande

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ovezande is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ovezande moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ovezande.

Woningen recent verkocht in Ovezande

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ovezande. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ovezande.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ovezande. Een eengezinswoning in Ovezande komt het meest (86%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ovezande

In Ovezande wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ovezande

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ovezande (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ovezande Borsele

Starterswoningen in Ovezande Borsele zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ovezande Borsele zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ovezande Borsele zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ovezande Borsele? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ovezande Borsele

Wil je een huis kopen in Ovezande Borsele? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ovezande Borsele . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Ovezande alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ovezande.

Bekijk alle koopwoningen in Ovezande Borsele. Zoek je huurwoning in Ovezande Borsele? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ovezande

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ovezande is 3.024 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.213 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ovezande

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ovezande vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ovezande

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ovezande? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ovezande

Kern Ovezande Buitengebied Ovezande