logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hoedekenskerke in Hoedekenskerke

Begrijp de huizenprijzen in Hoedekenskerke Borsele met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoedekenskerke Borsele

Hoedekenskerke is een wijk in de plaats Hoedekenskerke binnen de gemeente Borsele. Deze wijk telt volgens het CBS 705 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoedekenskerke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 316.049 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 316.049
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Hoedekenskerke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoedekenskerke is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoedekenskerke kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hoedekenskerke

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoedekenskerke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoedekenskerke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoedekenskerke. Een eengezinswoning in Hoedekenskerke komt het meest (90%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoedekenskerke

In Hoedekenskerke wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoedekenskerke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoedekenskerke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hoedekenskerke Borsele

Starterswoningen in Hoedekenskerke Borsele zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hoedekenskerke Borsele zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoedekenskerke Borsele zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoedekenskerke Borsele? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoedekenskerke Borsele

Wil je een huis kopen in Hoedekenskerke Borsele? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoedekenskerke Borsele . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoedekenskerke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoedekenskerke.

Bekijk alle koopwoningen in Hoedekenskerke Borsele. Zoek je huurwoning in Hoedekenskerke Borsele? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoedekenskerke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoedekenskerke is 2.865 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.214 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoedekenskerke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoedekenskerke vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hoedekenskerke

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hoedekenskerke? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hoedekenskerke

Kern Hoedekenskerke Buitengebied Hoedekenskerke