logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Oudelande in Oudelande

Begrijp de huizenprijzen in Oudelande Borsele met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oudelande Borsele

Oudelande is een wijk in de plaats Oudelande binnen de gemeente Borsele. Deze wijk telt volgens het CBS 680 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudelande. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 412.932 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 412.932
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Oudelande

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudelande is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudelande moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oudelande.

Woningen recent verkocht in Oudelande

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudelande. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudelande.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudelande. Een eengezinswoning in Oudelande komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudelande

In Oudelande wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oudelande

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oudelande (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oudelande Borsele

Starterswoningen in Oudelande Borsele zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oudelande Borsele zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudelande Borsele zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oudelande Borsele? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oudelande Borsele

Wil je een huis kopen in Oudelande Borsele? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudelande Borsele . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudelande alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudelande.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oudelande Borsele.

Bekijk alle koopwoningen in Oudelande Borsele. Zoek je huurwoning in Oudelande Borsele? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oudelande

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudelande is 2.591 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.639 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oudelande

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudelande vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oudelande

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oudelande? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oudelande

Kern Oudelande Buitengebied Oudelande