logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sneek

Begrijp de huizenprijzen in Sneek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sneek

Sneek is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.883 inwoners. Momenteel staan er 61 woningen te koop en zijn er recent 192 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sneek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 393.936 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 61
Woningen recent verkocht 192
Gemiddelde vraagprijs € 393.936
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Sneek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sneek is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sneek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sneek.

Woningen recent verkocht in Sneek

Er zijn recent 192 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sneek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sneek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sneek. Een eengezinswoning in Sneek komt het meest (63%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sneek

In Sneek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sneek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sneek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sneek

Starterswoningen in Sneek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sneek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sneek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sneek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sneek

Wil je een huis kopen in Sneek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sneek . Er staan momenteel 61 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sneek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sneek.

Bekijk alle koopwoningen in Sneek. Zoek je huurwoning in Sneek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sneek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sneek is 3.117 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.764 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sneek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sneek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sneek

Sneek bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.