logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Rien

Begrijp de huizenprijzen in Rien met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rien

Rien is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.883 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rien. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 198.154 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 198.154
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Rien

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rien is 66 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rien kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Rien

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rien. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rien.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rien. Een eengezinswoning in Rien komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Rien

In Rien wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rien

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rien (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Rien

Starterswoningen in Rien zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rien zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rien zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rien? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rien

Wil je een huis kopen in Rien? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rien . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rien alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rien.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Rien.

Bekijk alle koopwoningen in Rien. Zoek je huurwoning in Rien? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rien

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rien is 2.884 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.449 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rien

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rien vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Rien

Rien bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.