De Huizenmarkt in Rien (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Rien

Woningmarkt Rien

Rien is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rien. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 175.504 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 175.504
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Rien

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rien is 80 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rien kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Rien

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rien. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rien.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rien. Een eengezinswoning in Rien komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Rien

In Rien wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rien

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rien (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rien
Binnenring: Nederland

Rien waar ligt dat?

Woningen te koop Rien

Wil je een huis kopen in Rien? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rien . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rien alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rien.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Rien.

Bekijk hier alle koopwoningen in Rien. Zoek je huurwoning in Rien? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Rien

Starterswoningen in Rien zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rien zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rien zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rien? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rien

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rien is 2.985 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.750 euro).

Leeftijden Rien

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rien vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Rien

Rien bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.