logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oppenhuizen

Begrijp de huizenprijzen in Oppenhuizen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oppenhuizen

Oppenhuizen is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.883 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oppenhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 339.268 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 339.268
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Oppenhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oppenhuizen is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oppenhuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oppenhuizen.

Woningen recent verkocht in Oppenhuizen

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oppenhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oppenhuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oppenhuizen. Een eengezinswoning in Oppenhuizen komt het meest (87%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oppenhuizen

In Oppenhuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oppenhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oppenhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oppenhuizen

Starterswoningen in Oppenhuizen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oppenhuizen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oppenhuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oppenhuizen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oppenhuizen

Wil je een huis kopen in Oppenhuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oppenhuizen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oppenhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oppenhuizen.

Bekijk alle koopwoningen in Oppenhuizen. Zoek je huurwoning in Oppenhuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oppenhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oppenhuizen is 3.415 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.903 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oppenhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oppenhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oppenhuizen

Oppenhuizen bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.