De Huizenmarkt in Oppenhuizen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oppenhuizen

Woningmarkt Oppenhuizen

Oppenhuizen is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oppenhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 294.334 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 294.334
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Oppenhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oppenhuizen is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oppenhuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oppenhuizen.

Woningen recent verkocht in Oppenhuizen

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oppenhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oppenhuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oppenhuizen. Een eengezinswoning in Oppenhuizen komt het meest (87%) voor. Daarna komt een herenhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oppenhuizen

In Oppenhuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oppenhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oppenhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oppenhuizen
Binnenring: Nederland

Oppenhuizen waar ligt dat?

Woningen te koop Oppenhuizen

Wil je een huis kopen in Oppenhuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oppenhuizen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oppenhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oppenhuizen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oppenhuizen. Zoek je huurwoning in Oppenhuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oppenhuizen

Starterswoningen in Oppenhuizen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oppenhuizen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oppenhuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oppenhuizen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oppenhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oppenhuizen is 2.911 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.364 euro).

Leeftijden Oppenhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oppenhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oppenhuizen

Oppenhuizen bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.