Koopwoningen in Oppenhuizen

Bekijk alle 1 woningen te koop in Oppenhuizen. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Oppenhuizen die je zoekt.

Makelaars in Oppenhuizen

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Oppenhuizen? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Oppenhuizen. Een koopwoning bezichtigen in Oppenhuizen? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Oppenhuizen

Er staan 1 woning te koop in Oppenhuizen die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Oppenhuizen.

Huis te koop in Oppenhuizen

Oppenhuizen is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân binnen de provincie Friesland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Oppenhuizen ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Oppenhuizen. Kan je jouw woning niet vinden in Oppenhuizen? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Oppenhuizen op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Oppenhuizen? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Oppenhuizen! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Oppenhuizen, koophuizen Oppenhuizen of 5 kamer woningen Oppenhuizen.
Instellingen zijn opgeslagen