Huizenprijzen en de huizenmarkt in Offingawier

Begrijp de huizenprijzen in Offingawier met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Offingawier

Offingawier is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Offingawier. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 471.050 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 471.050
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Offingawier

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Offingawier is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Offingawier moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Offingawier.

Woningen recent verkocht in Offingawier

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Offingawier. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Offingawier.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Offingawier. Een eengezinswoning in Offingawier komt het meest (31%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Offingawier

In Offingawier wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Offingawier

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Offingawier (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Offingawier

Starterswoningen in Offingawier zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Offingawier zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Offingawier zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Offingawier? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Offingawier

Wil je een huis kopen in Offingawier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Offingawier . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Offingawier alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Offingawier.

Bekijk alle koopwoningen in Offingawier. Zoek je huurwoning in Offingawier? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Offingawier

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Offingawier is 4.375 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.069 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Offingawier

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Offingawier vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Offingawier

Offingawier bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.