De Huizenmarkt in Molkwerum (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Molkwerum

Woningmarkt Molkwerum

Molkwerum is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Molkwerum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 961.929 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 961.929
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Molkwerum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Molkwerum is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Molkwerum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Molkwerum.

Woningen recent verkocht in Molkwerum

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Molkwerum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Molkwerum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Molkwerum. Een eengezinswoning in Molkwerum komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Molkwerum

In Molkwerum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Molkwerum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Molkwerum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Molkwerum
Binnenring: Nederland

Molkwerum waar ligt dat?

Woningen te koop Molkwerum

Wil je een huis kopen in Molkwerum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Molkwerum . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Molkwerum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Molkwerum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Molkwerum. Zoek je huurwoning in Molkwerum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Molkwerum

Starterswoningen in Molkwerum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Molkwerum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Molkwerum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Molkwerum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Molkwerum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Molkwerum is 4.184 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.886 euro).

Leeftijden Molkwerum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Molkwerum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Molkwerum

Molkwerum bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.