Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lollum

Begrijp de huizenprijzen in Lollum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lollum

Lollum is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lollum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 296.485 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 296.485
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Lollum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lollum is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lollum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lollum

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lollum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lollum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lollum. Een eengezinswoning in Lollum komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lollum

In Lollum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lollum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lollum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lollum

Starterswoningen in Lollum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lollum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lollum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lollum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lollum

Wil je een huis kopen in Lollum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lollum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lollum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lollum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Lollum.

Bekijk alle koopwoningen in Lollum. Zoek je huurwoning in Lollum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lollum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lollum is 2.677 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.209 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lollum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lollum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lollum

Lollum bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.